+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Grand hotel Jaroměř Bewertungen

Hotelbewertung

78%
Gut

by 27 reviews

  • Personal

    73%
  • Sauberkeit

    83%
  • Ausstattung

    78%
  • Komfort

    74%
  • Preis-leistungverhältnis

    78%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Junges Paar
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 5.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 7.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
72 %
  • Co se týče hotelu bylo všechno ok

  • Součástí hotelu je herna a "kulečníkový klub" která byla plná řekněme sociálně slabších občanů,což úplně kazilo dojem jinak dobrého hotelu.Pokud si jdu pro klíče od pokoje k výčepu a vidím toto osazenstvo odrazuje mě to od další návštěvy.

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 5.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Udo Mierau

Gruppe von Freunden, 25.7.2017

Jaromeř Česká republika

  • Gesamtbewertung
60 %
  • Das Hotel liegt an einer stark befahrenen Kreuzung/Kreisverkehr von Fernverkehrsstraßen und ließ eine erholsame Nachtruhe nicht zu. Für Radreisende oder Gäste mit längerem Aufenthalt nicht zu empfehlen.

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Běla

Älteres Paar, 23.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
55 %
  • Je mi líto, nebyli jsme nadšeni, očekávali jsme trochu jinou úroveň na tříhvězdičkový hotel.

  • Nepochopili jsme, že když jsme si zarezervovali ubytování v apartmánu a přijeli ve správný čas,bylo nám sděleno, že žádný apartmán už není. Takže k čemu rezervace? naštěstí mladík od výčepu který zřejmě zastupoval recepčního nám přidělil dva pokoje, jinak bychom museli začít pátrat po městě což by nás velmi rozladilo. Pokoje průměrné, na přespání stačily, ale na malé posezení nebyly. Nepříjemný zápach kouře na chodbách, opotřebované schody, prvními dojmy jsme nebyli naprosto nadšeni. Do tohoto hotelu bychom se určitě nikdy nevrátili. Mrzelo nás, že jsme zrovna měli na návštěvě příbuzné z USA a chtěli jsme, aby měli ty nejlepší zážitky. Ještěže do Kuksu bylo tak blízko a tam bylo opravdu krásně!

Personál
4
Služby
0
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Juraj Vajsábel

Gruppe von Freunden, 2.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
68 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 11.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Prostředí hotelu a čistota !!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tomáš

Familie mit kleinen Kindern, 11.6.2017

Kroměříž Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Josef Caletka

Gruppe von Freunden, 28.5.2017

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Byli jsme skupina 11 lidí, kteří jezdí od mládí nejdříve jako vodáci a nyní jako turisté navštěvujeme různá místa v republice. U Vás jsme byli velmi spokojení s milým a ochotným personálem, který nám vyšel vstříc ve všech našich požadavcích. Velmi se nám věnoval a bylo nám u Vás velmi dobře. S pozdravem J.Caletka za všechny.

  • Nebylo na co si stěžovat, služby a ceny a komfort ubytování plně odpovídal parametrům, které jako hotel nabízíte.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Dušan Petr

Einzelreisende, 21.5.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav

Gruppe von Freunden, 5.2.2017

Vsetín Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 26.10.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
48 %
  • Bylo tam ticho a klid v noci.

  • Naprosto příšerný vstup na recepci - musíte projít kolem WC, biliáru a automatu. Za recepci je vydáván výčep, kde je totálně zahuleno a než vyřídíte ubytování, smrdíte jako tchoř. Za restauraci je vydáván nějaký divný prostor u hotelu - prý mexická restaurace, která se vyznačuje tím, že je v ní nahuleno a hulí i kuchař, který sedí za stolkem pro hosty. Nemilým překvapením je neexistence snídaní - prý nemají na to prostory - budova je ale obrovská.... jedním slovem HRŮZA.

Personál
6
Služby
4
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 25.9.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Hotel nás milo překvapil a byli jsme maximálně spokojení a doporučujeme

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 3.9.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
60 %

(Ohne Text Stern)

Personál
4
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonymus

Einzelreisende, 3.9.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Jan

Älteres Paar, 18.8.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
48 %
  • snaha majitele objektu o vkusnou rekonstrukci budovy podle historických podkladů a fotografií

  • neochotný až drzý personál, potvrzení o zaplacení noclehu bylo vystaveno až na opakovanou žádost ubytovaného, na příjmovém dokladu je doslovně uvedeno: UBITOVÁNÍ - TISÍCŠESCET chybí lednička v pokoji když už nedávají snídaně vzhledem k umístění hotelu na kruhovém objezdu se dalo v klidu spát asi od 23.50 až do 02.00, kdy provoz opět zhoustl jinak se to dalo přežít mějte se pěkně zdraví klient Bajnar starší

Personál
2
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Jiří

Familie mit Kindern, 28.7.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
36 %
  • čistá koupelna

  • příšerné prostředí historické budovy, zápach a tma na chotbách, neútulný pokoj, hrozné postele

Personál
2
Služby
2
Čistota
8
Komfort
2
Cena/kvalita
4

Petr Slavík

Älteres Paar, 21.7.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
0
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Älteres Paar, 7.7.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Čistota,prostorný pokoj,dobrá dostupnost

  • chyběla nám lednička.Nevím jest-li je součástí hotelu i mexicko italská restaurace,ale celkem pomalá obsluha.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jana

Einzelreisende, 12.6.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
64 %
  • Nocni ruch z herny

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
6
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.