+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Grand hotel Jaroměř Recenzje

Ocena hotelu

78%
Dobrze

by 27 reviews

  • Personel

    73%
  • Czystość

    83%
  • Wyposażenie

    78%
  • Komfort

    74%
  • Cena

    78%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • dorośli
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 5.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 7.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
72 %
  • Co se týče hotelu bylo všechno ok

  • Součástí hotelu je herna a "kulečníkový klub" která byla plná řekněme sociálně slabších občanů,což úplně kazilo dojem jinak dobrého hotelu.Pokud si jdu pro klíče od pokoje k výčepu a vidím toto osazenstvo odrazuje mě to od další návštěvy.

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 5.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
72 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Udo Mierau

grupa przyjaciół, 25.7.2017

Jaromeř Česká republika

  • Cena ogólna
60 %
  • Das Hotel liegt an einer stark befahrenen Kreuzung/Kreisverkehr von Fernverkehrsstraßen und ließ eine erholsame Nachtruhe nicht zu. Für Radreisende oder Gäste mit längerem Aufenthalt nicht zu empfehlen.

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Běla

para, 23.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
55 %
  • Je mi líto, nebyli jsme nadšeni, očekávali jsme trochu jinou úroveň na tříhvězdičkový hotel.

  • Nepochopili jsme, že když jsme si zarezervovali ubytování v apartmánu a přijeli ve správný čas,bylo nám sděleno, že žádný apartmán už není. Takže k čemu rezervace? naštěstí mladík od výčepu který zřejmě zastupoval recepčního nám přidělil dva pokoje, jinak bychom museli začít pátrat po městě což by nás velmi rozladilo. Pokoje průměrné, na přespání stačily, ale na malé posezení nebyly. Nepříjemný zápach kouře na chodbách, opotřebované schody, prvními dojmy jsme nebyli naprosto nadšeni. Do tohoto hotelu bychom se určitě nikdy nevrátili. Mrzelo nás, že jsme zrovna měli na návštěvě příbuzné z USA a chtěli jsme, aby měli ty nejlepší zážitky. Ještěže do Kuksu bylo tak blízko a tam bylo opravdu krásně!

Personál
4
Služby
0
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Juraj Vajsábel

grupa przyjaciół, 2.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
68 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 11.6.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Prostředí hotelu a čistota !!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tomáš

rodzina z małym dzieckiem, 11.6.2017

Kroměříž Česká republika

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Josef Caletka

grupa przyjaciół, 28.5.2017

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • Byli jsme skupina 11 lidí, kteří jezdí od mládí nejdříve jako vodáci a nyní jako turisté navštěvujeme různá místa v republice. U Vás jsme byli velmi spokojení s milým a ochotným personálem, který nám vyšel vstříc ve všech našich požadavcích. Velmi se nám věnoval a bylo nám u Vás velmi dobře. S pozdravem J.Caletka za všechny.

  • Nebylo na co si stěžovat, služby a ceny a komfort ubytování plně odpovídal parametrům, které jako hotel nabízíte.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Dušan Petr

podróżujący w pojedynkę, 21.5.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav

grupa przyjaciół, 5.2.2017

Vsetín Česká republika

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 26.10.2016

Čeština

  • Cena ogólna
48 %
  • Bylo tam ticho a klid v noci.

  • Naprosto příšerný vstup na recepci - musíte projít kolem WC, biliáru a automatu. Za recepci je vydáván výčep, kde je totálně zahuleno a než vyřídíte ubytování, smrdíte jako tchoř. Za restauraci je vydáván nějaký divný prostor u hotelu - prý mexická restaurace, která se vyznačuje tím, že je v ní nahuleno a hulí i kuchař, který sedí za stolkem pro hosty. Nemilým překvapením je neexistence snídaní - prý nemají na to prostory - budova je ale obrovská.... jedním slovem HRŮZA.

Personál
6
Služby
4
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 25.9.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Hotel nás milo překvapil a byli jsme maximálně spokojení a doporučujeme

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 3.9.2016

Čeština

  • Cena ogólna
60 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
4
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 3.9.2016

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Jan

para, 18.8.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
48 %
  • snaha majitele objektu o vkusnou rekonstrukci budovy podle historických podkladů a fotografií

  • neochotný až drzý personál, potvrzení o zaplacení noclehu bylo vystaveno až na opakovanou žádost ubytovaného, na příjmovém dokladu je doslovně uvedeno: UBITOVÁNÍ - TISÍCŠESCET chybí lednička v pokoji když už nedávají snídaně vzhledem k umístění hotelu na kruhovém objezdu se dalo v klidu spát asi od 23.50 až do 02.00, kdy provoz opět zhoustl jinak se to dalo přežít mějte se pěkně zdraví klient Bajnar starší

Personál
2
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Jiří

rodzina ze starszym dzieckiem, 28.7.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
36 %
  • čistá koupelna

  • příšerné prostředí historické budovy, zápach a tma na chotbách, neútulný pokoj, hrozné postele

Personál
2
Služby
2
Čistota
8
Komfort
2
Cena/kvalita
4

Petr Slavík

para, 21.7.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
0
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

para, 7.7.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Čistota,prostorný pokoj,dobrá dostupnost

  • chyběla nám lednička.Nevím jest-li je součástí hotelu i mexicko italská restaurace,ale celkem pomalá obsluha.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jana

podróżujący w pojedynkę, 12.6.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
64 %
  • Nocni ruch z herny

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
6
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.